dilluns, 20 d’abril de 2015

Crònica de l'actuació al Concurs Agres Musiq 2015.

El dissabte 11 d'abril de 2015 vaig actuar en la IV Edició del Concurs Agres Musiq 2015, en la segona actuació del concurs. La primera fou el dia 28 de març i hi actuaren BROSSA DE RIU (grup de Tavernes de la Valldigna) i PENA KAPITAL (grup de Banyeres de Mariola). En esta segona actuació vaig compartir cartell amb BADOK (grup d'Alfafara). Totes les actuacions de la primera fase es celebren a la Casa de Cultura Mariola d'Agres, a la Plaça de l'Assut.

La nit del dissabte 11 d'abril vaig ser l'encarregat d'obrir el concurs. Les bases ens obliguen als participants a desenvolupar una actuació d'uns 45 minuts. El meu repertori va ser el següent:

1.- Vampir.
2.- Llaços de fum.
3.- L'Estació del Nord.
4.- Cançó de l'home parat.
5.- Si tu vols.
6.- Camí de Gandia.
7.- Les xiques que em van dir que no.
8.- Raboseta, ix del cau.

Crec que en general vaig fer una bona actuació i estic content perquè les coses em van eixir be. Crec que la cançó que millor em va eixir va ser Cançó de l'home parat, la meua versió del poema d'Estellés. És una cançó que he recuperat fa un mes arran de participar en la presentació d'un llibre sobre bandolerisme de l'escriptor i periodista Manel Arcos a Gaianes. Trobe que agrada a la gent i resulta ben emotiva amb la melodia tocada amb l'harmònica.

El públic em va respondre i es va portar amb mi de categoria, acompanyant-me fent palmes quan els ho demanava, i escoltant-me les bromes que els vaig fer de tant en tant. No era un públic nombrós, però va ser un públic genial. En l'apartat tècnic, l'equip de so i llum va complir a la perfecció i em van fer sentir ben a gust damunt l'escenari.

Després de mi van pujar els BADOK i va fer la seua actuació. No els havia escoltat mai. El grup el formen cinc xicots: el cantant (l'únic membre que és de Banyeres), dues guitarres, el baix i el bateria (els quatre d'Alfafara). Fan un rock canyeret que el públic d'Agres coneixia molt be. En la meua humil opinió, la llàstima va ser que al cantant no li vaig entendre res del que va cantar, a excepció de la penúltima cançó que va cantar i tocar ell a soles acompanyant-se amb una guitarra espanyola electrificada. A mi va ser la cançó que més em va agradar d'ells, una cançó senzilla i agradosa. Molta sort, xicots de BADOK!

Be, estem a la meitat del concurs, encara falten dues actuacions més amb els restants quatre grups seleccionats. Desconec qui són, però ben prompte tindrem notícies de la tercera actuació, ja aniré informant. De moment tot està per decidir!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada